Volvo, Beijing

Då vi på Pivab haft den äran att utveckla Volvos anläggningar i hela världen föll det sig väldigt naturligt att vi även fick uppdraget att ta hand om den nya lackverkstaden i Beijing.

Problem

Verksamheten hade ingen egen lackering och Volvo ville investera i det mest energisnåla systemet på marknaden.  

Lösning

Lösningen blev en modern kombibox som vi specialanpassade efter den befintliga lokalen. Vi levererade även att antal slipgrundsstationer och ett komplett mixrum med tillhörande ventilation. All installation och utbildning sköttes av oss på plats. 

Resultat

Systemet fungerar som det skall och Volvo är mycket nöjda med resultatet. En sak Volvo (och alla andra internationella kunder) uppskattar med våra flexibla system är att de är containeranpassade, vilket reducerar onödiga transportkostnader.


Internationellt

Våra produkter är utvecklade för att klara riktigt tuffa miljöer. Av den anledningen har vi haft många spännande projekt i länder som Angola, Algeriet, Saudiarabien, Thailand, USA, Sibirien och Kina.

Volvo Newton Thailand

Vi är nu färdiga med ett av våra projekt i Thailand. Pivab vill tacka våra medarbetare PIVAB ASIEN: Finlay Coady, Andrea Busayasakul och Krid Kansupattanakul, de har gjort ett exemplariskt jobb och...

Toyota Tammer-Auto

Specialdesignade lackboxar blev modellen i för Toyota i Tammerfors. Lösningen gav stora energivinster och en betydligt bättre arbetsmiljö.

Orange County, USA

Ett familjedrivet bilplåtslageri med ambitioner att bli ett komplett skadecenter.

Närko, Finland

En av Europas ledande aktörer inom tillverkning av karosser och lastbilssläp.

KWH Mirka

"Kvaliteten och kunskapen var avgörande när vi valde Pivab som leverantör", säger Ulf-Peter Åstrand, produktchef bileftermarknad.

Toyota Tammer Auto

Toyota Tammer Auto

Glenns Billakkering AS

Glenns Billakkering AS